Tjäna pengar – nakenspana

Får man vara naken hemma? Nej, naturligtvis inte. Det är att betrakta som sexuellt ofredande. En man i Växjö åtalades för att han var naken i sin villa. En kvinna i 30-årsåldern spanade på honom från gatan över en häck och återvände vid två tillfällen och filmade honom. Hon var rädd och kände stort obehag.

Nu vänder vi på det. En kvinna går naken i sin villa. En man spanar på henne från gatan över en häck och återvänder vid två tillfällen och filmar henne. Vem ofredrar sexuellt nu? Det är en tankevrickare, det måste jag medge.

Ännu värre var det med mannen i Västerbotten som onanerade i sin dusch och blev observerad genom ett fönster. Tydligen hade badrummet ett fönster. ”Han har befunnit sig i sitt eget hem och kvinnorna har passerat förbi i bil under ett par sekunder” sade mannens advokat.

Båda männen blev friade i tingsrätten.

Självklart ska man inte vara naken hemma. Därför uppmanar jag alla kvinnor att gå runt och titta in i fönster och se om de kan se avklädda män, som som regel onanerar. Återvänd sedan med kamera och filma dem och kontakta polisen.

Försök också, om möjligt, öppna fönster eller dörrar om de står på glänt och filma in i olika bostäder, då det kan finnas onanerande män därinne. På jobbet bör man stå utanför toaletterna och lyssna om det hörs mystiska ljud, det handlar oftast om onani om det är män. Försök öppna dörren och konfrontera dem efteråt, filma och fråga vad de egentligen gjorde.

Spana, spana, spana, tjejer! Och du kan få 9.000 kr i skadestånd om du hittar nån som är naken!!

Alexandra Gyllenbåge-Kaprifol

8 thoughts on “Tjäna pengar – nakenspana

 1. Som jag förstår det som, så har inte den nya FRA-byggstandarden ännu applicerats på alla nya och befintliga hus. Detta är ett problem som Alliansen och då särskilt dom trygghetskramande folkpartisterna borde ta tag i direkt. Nu när det väntar stora renoveringar i miljonprojektet så borde det vara en ypperlig chans att ersätta alla väggar med glas. Detta för att minska sexuella ofredanden och blottning. Låt oss slippa obehaget genom att ge oss ett transparent samhälle bokstavligt talat.

 2. När samhället äntligen börjat få en viss kontroll över all form av elektronisk kommunikation och kameraövervakning med fast kameror och med hjälp av drönare blir allt effektivare, så har hemmet förvandlats till ett laglöst träsk där alla former av skändligheter och vidrigheter kan begås.
  Naturligtvis borde den slutliga lösningen vara självbekostad kameraövervakning av alla hem, som sedan streamas på nätet så att privatspanaren den stora allmänheten sedan kan övervaka det. Men redan nu kunde ju regeringen börja med att förbjuda användningen av gardiner och persienner.

 3. Här är ju problemet att han egentligen anklagades för fel sak – genom att gå naken smiter han från sin konsumentplikt att köpa nya trendiga modekläder – hur skall vi få hjulen att börja rulla i ekonomien om folk inte köper nya sexiga under- och överkläder?

  För det andra undrar jag om det fortfarande är lagligt att vakna naken med morgonstånd? Om inte – vad kan man göra åt det problemet?

 4. Det är klart att kvinnorna alltid har rätt. En penis är ju att jämföra med en laddat vapen, där ett vådaskott kan gå av när som helst om man fingrar lite oförsiktigt på den. Speciellt om mannen siktade på kvinnan så hon stirrade rakt in i den hotfulla mynningen måste det ha varit väldigt skrämmande för henne – som att stå öga mot öga med en skarpladdad Haubits.

 5. ”Spana, spana, spana, tjejer! Och du kan få 9.000 kr i skadestånd om du hittar nån som är naken!!”

  Att informatörer får betalt är väl inget unikt för just statsfeminismen? de fick de väl betalt i DDR också, de som jobbade för ideologin som gällde då?

  SLUTA HACKA PÅ OSS FEMINISTER!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s