Malaria i Grekland och Sverige

Malaria börjar åter spridas i Grekland efter att ha varit borta i nästan fyra decennier. Orsaken är besparingar på grund av den ekonomiska krisen som gjort att besprutning dragits in.

Sverige är det land som har minst affärspåverkan av sjukdomen malaria, rapporteras det nästan samtidigt av organisationen World Economic Forum (WEF).

Tack, Anders Borg! De som förtjänar malaria får det. Personligen tycker jag inte att malariapatienter ska få medicin eftersom det dämpar lärdomen.

Tidigare har det rapporterats att skolbarn blivit undernärda och svimmat under lektionerna och att utförsäkrade familjer inte har råd att vaccinera sina barn. Soppköer är en självklarhet.

Det är så man blir illamående. ”Barn som står i soppkön och får frossbrytningar av malaria på grund av besparingar.” Snyft! ”Tänk på baaarnen.” Grekernas självömkan är inte av denna världen.

Golo Fliik

9 thoughts on “Malaria i Grekland och Sverige

 1. Alla myggor inklusive malariamyggor är blodpirater och att lämna blod är ju faktiskt det enda värdefulla som arbetslösa människor har att bidraga till marknaden med. Alla myggor borde därför utrotas av samma skäl som alla marknadsförstörande vargar borde utrotas!

 2. Malaria är naturens sätt att rensa bort lata människor.

  Alla som får malaria är lata. Tyvärr får dock icke alla lata människor malaria.

  Detta borde Alliansen råda bot på. Rödgröna väljare och andra lata människor borde få obligatoriska malariastick. Så att de lär sig någon gång.

  • Så sant som det är sagt. Malarian (träskfebern) var mycket utbredd i Sverige förr i tiden, men försvann vid det socialistiska maktövertagandet (när socialiseringsnämnden tillsattes). Sanningen att säga förvånar det mig att Fliik inte noterar denna uppenbara kausalitet (eller kanske den är så underförstådd att den inte behöver slösas trycksvärta på?).

  • Det är de obemannade drönarnas jobb, som vi dagligen redan sett att det fungerar i t.ex Pakistan, jag vidhåller att malariamyggor är piratverksamhet som förstör marknaden!

 3. Och nu har tydligen malarian slagit till mot demokraternas partikonvent i North Carolina!
  Demokraterna vill nu avskaffa kapitalismen!
  Företagens vinster skall kapas!
  Vilka pantade idioter!

 4. Jag tycker annars att Hanne Kjöller skriver en bra krönika idag.
  En kvinna ville ha betalt av staten för att gå på teater med sin mamma. Det fick hon inte och detta visar hur sossifierade vi är som kräver betalt för att göra tjänster. Att be kvinnor att skärpa till sig är sosseaktigt och att hjälpa varandra utan att pengar är inblandade är… … borgerligt?

  Jag tror att Kjöller, denna strålande stjärna i det iskalla kommunistiska journalistmörker som sänker sig över Sverige , behöver sortera sina tankar lite…
  Att kräva betalt är kommunism och att arbeta gratis är borgerligt. Detta kanske förklarar FAS3, som går ut på just detta?

  Det fattas bara att malariasjuka börjar kräva pengar för att bli smittade. Ser dom inte att detta är sann borgerlig välgörenhet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s