Breiviks tics och sex

Breivik har tics, menar sykiatriprofessorn Ulrik Fredrik Malt. När Malt iakttog Breivik under en timme räknade han till 30 tics. Symptomen stämmer bland annat in på Tourettes syndrom. Men Breivik ser ju tämligen normal ut.

Och ärligt talat, vem har inte ryckningar var och varannan minut? Jag vet att jag har det, vilket brukar sammanfalla med att jag tänker på sex. Normala män tänker på sex var sjunde sekund, så att Breivik endast har tics varannan minut tyder på tilltagande feminisering. Kvinnor tänker nämligen på sex bara en gång per timme.

Vad är det som leder till att vissa män utvecklar ett sådant monumentalt ointresse för sex?

En del av förklaringen är feminiseringen av männen, orsakad av feministerna och muslimerna. Vi tillåts inte vara riktiga män längre, vi ska vara ”toleranta” och stillatigande se homosexuella svassa fram på gatan utan att tillåtas slå dem på käften. Inte konstigt att Breivik blir rasande när detta känsliga ämne tas upp och att han känner sig ”kränkt” som en annan kvinnlig kulturmarxist.

Självklart kan man inte undvika att titta på bögarna på stan, och själv bli påverkad. Man blir kärringifierad och antalet sexfantasier minskar från var sjunde sekund till var 120:e sekund till var 2600:e sekund. Fortsätter Breivik så här börjar han själv snart svassa fram med en handväska. Han har ju redan plastikopererat sig, gått på skönhetssalong och skaffat lättare makeup.

William von Pamp

10 thoughts on “Breiviks tics och sex

 1. Finns det någon psykdiagnos som inte har satts på Breivik vid det här laget? Om allt stämmer så är ju karln som ett vandrande psykiatriskt Grand Slam!

 2. Detta att män tänker på sex var sjunde sekund betyder ju att det måste vara bättre för arbetsgivarna att anställa kvinnor som inte blir distraherade från arbetsuppgifterna lika ofta – och det kan helt enkelt inte stämma – har tankesmedjan börjat ägna sig åt subliminal feministisk propaganda?

 3. Vilket snack att män verkligen skulle tänka så ofta på sex. Säkert är det något som är myntat av feministerna för att de vill ha det till att vi verkligen tänker så mycket på kvinnor och det gör vi inte! När en fysiskt normal man tänker på ett fruntimmer så får han stånd och ofta är det väldigt svårt att dölja. Hur många män har du sett på stan idag med stånd? Om vi skulle tänkt så mycket på kvinnor så skulle vi alltså gått omkring med konstant stånd och det gör vi inte, alltså är den myten helt fel.

  • Man får stånd inte bara när man tänker på ett fruntimmer, utan även när man ser ett – det är ju ett starkare stimuli. Därför är det ganska arbetsamt att gå ut på stan. För fysiskt normala män.

   Detta gäller även nätet. Därför har jag köpt ett program från Saudiarabien som maskar alla bilder på kvinnor (och kvinnliga män) så att jag kan sköta mina uppgifter utan distraktioner.

   WvP

  • Den enda svensk som bevisligen hållit stånd ensam i flera timmar var den besjungne Fänrik Stål – och de enda han hade inom synhåll var skitiga och svettiga finska manliga soldater.

   Jag undrar om SD är medvetna om att en av deras etniska favoritdikter egentligen handlar om gränsöverbroande homosex mellan svenska och finska soldater…

 4. Frågan är vem är Daniel Pipes? Vem är Robert Spnecer?Vilka finansierar Jihad Watch. 9/11 somedody?Det är, som man säger, The Million Dollar Question. Så länge det finner inte sitt svar, var och en sav. Period.

  Breivik är en idiot, en jävla nolla som fall offer för någon annans agenda. I klar språk sionisternas agenda. Men om det får ingen berätta – inklusive s.k experter, som snackar om t ex Breiviks ”anti-feminism”, eller hur.

  Capisci?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s