Noterat vecka 21 (Sexsidor, nakenkollaps, Loreen)

• Peter Wolodarski konstaterar att euron leder till hets. Valutaunionen kan bara fungera om hela Europa centralstyrs med järnhård hand, menar Wolodarski,* och eftersom han vill ha euro och EU tycker han att det skulle vara en bra idé med hård centralstyrning och mängder av byråkrater med obegränsad makt.

En politik som förstärker branta ekonomiska nedgångar öppnar dörren för ett Europa där det är comme-il-faut att hetsa mot minoriteter, människor från andra länder och samarbete mellan demokratier.

skriver Wolodarski och jämställer lynchning av zigenare och misshandel av somalier med kritik mot EU. Ja nu får EU-kritikerna fan lugna ner sig!

• Adam Cwejman, ordförande för LUF (Liberala ungdomsförbundet), har haft en attack av allianstourette. Tourettes syndrom kan leda till att pat. maniskt upprepar obscena ord. Spegelvänt Tourettes syndrom, populärt kallat allianstourette, leder till repetitivt upprepande av moraliserande uttryck från 1800-talet.

Cwejman talar i sin OP-ED IDEAL om självdisciplin, hårt arbete, dygder, strävan att leva dygdigt, tapperhet, vishet och godhet snarare än om ”ojojoj”, ”knulla”, ”skit”.

Orden som uttrycks av personer med de båda varianterna av Tourettes är helt innehållslösa och uppstår av en hyperaktivitet i nervsystemet.

Vi hoppas att Adam mår bättre nu.

• P J Anders Linder medverkar i tankesmedjan Timbros serie Idésherpa. Att ”Idésherpa” lätt kan ordnas om till ”Herpes ida(g)” är naturligtvis ingen slump, men vi skulle önska en förklaring till orsaken. Personen som ”kom på” ordet för serien rekommenderas att vid behov söka läkare, för det vi kläcker ur oss avslöjar ofta dolda tankar och bekymmer.

Gabriella Fisting

* ”En halvfärdig valutaunion utan en tät politisk samverkan” har inte fungerat. Alltså krävs det en oerhört tät politisk samverkan och givetvis mer centralstyrning.

13 thoughts on “Noterat vecka 21 (Sexsidor, nakenkollaps, Loreen)

 1. Jag är inte mycket för hets men jag tycker att man måste få påtala att muslimerna som äger våra tidningar och mediakanaler inte har svenska folkets väl i tankarna.
  De jobbar dag och natt med att få oss att gå ännu djupare in i en union där vi får nada att säga till om. Må allah goda krafter vara med oss och stoppa detta elände innan det hela muslimska afrika har bosatt sig här.

  • Hallå där, jag trodde det var judarna som ägde media. Du kan väl knappast påstå att judarna sålt dem till muslimerna, eftersom de inte gillar varandra speciellt.

   GF

   • Så är det nog? Har inte riktigt vaknat än.
    Ska ta en kopp kaffe till innan någon i EU har förbjudit det.
    Soliga är de väder som inte molnen har förmörknat.

   • Media som ägs av judarna, drivs av dom muslimälskande vänsterjournalisterna.
    För övrigt så antar jag att SD har krismöte idag. Det krävdes en muslim för att Sverige skulle vinna en sångtävling. Jag tar för givet att Åkesson i sin nästa motion kräver att nästa melodifestivalvinnare ska enl. grundlag vara protestant, samt kunna visa att minst tre generationer av släkten är född i Sverige.

  • Den just nu pågående Eurovision Song Contest är den ultimata terroristattacken mot västerländsk individualism. Att tvinga europas musikkonsumenter att välja en hjärntvättande trudelutt enligt minsta möjliga gemensamma nämnare är inget annat än kommunist-muslimsk likriktning av värsta sort. Infiltrationen har gått så långt och är så allvarlig att t.o.m Azerbadjan lyckats smyga in sina så kallade artister i Europa den vägen. Det är ju bara att titta på en karta för att se hur orimligt det är!

   • Förutsätter att Säpo undersöker varför Loreen åkte till just Azerbajdzjan med 95 procent muslimer. Vad gjorde hon där egentligen?

    GF

   • De lät henne vinna! Nästa år kommer de hit! Kanske i tusental! Kanske har tävlingen t.o.m utökats med Nordkorea och Somalia och Palestina till dess! Fatta vilken invandringskatastrof det blir när ALLA hoppar av efteråt och söker asyl i Stockholm. Det kommer att bli så fullt med muslimer att det inte ens finns plats för soppköksköer längre! Fasansfullt!

 2. Kapitalets enda och högsta dygd heter Profit.
  Att göra vinst på dygd är en dygd. Det har Ayn Rand sagt. Så är det bara!

  PS: är Tut-tut syndromet är en muterad version av Herpes? Eller var det tvärtom?

 3. Björn Söder (SD) var lite för snabb på avtryckar fingret när det gäller Loreens brist på svenskhet, tydligen är inte Svenska folket riktigt moget för börja med utrensningarna riktigt ännu.

  • Var inte så säker på det. Telia har ju ett mycket intimt samarbete med säkerhetstjänsten i Azerbajdzjan. Skulle det vara så att säkerhetstjänsten (Telia) registrerat nåt som visar att Loreen agerat osvenskt mot muslimska (och därmed även svenska) intressen i Azerbajdzjan så skulle jag inte bli det minsta förvånad om Loreen utlämnas till våra muslimska vänner så att straff kan utdömas och rättvisa skipas.

 4. ”Europas politiker har slagit in på en ekonomisk kurs som ser ut att leda mot sammanbrott. Konsekvenserna riskerar att bli dramatiska.”
  (Peter Wolodarski när han upptäcker att man infört Euro i Europa)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s