Egyptisk konspiration

Oroligheterna i Egypten fortsätter. Sammandrabbningarna blir allt våldsammare. Internet stryps. Viktiga affärsmän sägs lämna landet, kanske till och med president Mubarak. Sedan meddelade presidenten att han avsatt regeringen. Så kan man lita på media? Det låter ju som om den officiella storyn ändras efterhand av scriptwriters i en hemlig bunker.

Nu sprids tvivel om dödsskjutningen av 17-årige Mohamed Attef. Kommentatorer påpekar att skottet hörs exakt samtidigt som han blir träffad – trots att soldaterna står på säkert 100 meters avstånd. Ljudet borde höras senare.

Märkligt är också att kameramannen står kvar och filmar som om han inte skulle kunna träffas själv. Och så får man aldrig se blodet från offret, som skyms på ett lämpligt sätt av dem som bär honom.

Andra bildsekvenser är lika märkliga. En del är filmade på natten, så att man inte ser någonting. I andra syns interiörer som efter en jordbävning, knappast något som åstadkoms av oroligheter ute på gatorna.

Är det en Wag the Dog-historia vi ser utspelas?

Låt oss vara överens om en sak: det hela handlar om någon form av konspiration. För vi kan vara säkra på att muslimerna aldrig skulle låta det här ske.

Islam är en religion som kommer att ta över Sverige, så det skulle vara ytterst besynnerligt om de muslimska länderna befriades medan Europa togs över. Därför är filmsekvenserna förmodligen fejkade.

Dels handlar det om rena ”filminspelningar” – kan man fejka månlandningen kan man självklart fejka ett uppror i Egypten – dels dokumentärt material, dels vardagsscener från den arabiska gatan där folk i sedvanlig arabisk stil prutar priser. Då är det klart att rösterna kan höjas som i en del filmsekvenser.

Var inte naiv! Låt er inte luras. Tänk kritiskt. Kort sagt: var vaken!

Fredrik ”Flipper” Filén

22 thoughts on “Egyptisk konspiration

 1. Filmen wag the Dog tycker Jag inte om.

  Och, slappna av fredrik, för Jag lovar att det knappast är något problem med ett litet debacle i afrika. Snarare skall vi tacka busfröna till ligister på kairos gator. Nu när löpsedlarna och tv-nyheterna fylls med molotovs och prutande gummor så kan Jag obemärkt implementera säpo-övervakning och beatrice-samhället här hemma. Inget strul. Alla, som räknas, vinner.

 2. UD tillåter ju fortfarande turistresor och andra nödvändiga resor till Egyptiska inhägnade badorter vaktade av beväpnade vakter. Så, man får förmoda att de är säkra och att det i stort sett är som vanligt i övriga Egypten.

  Och media överdriver som vanligt. Att 13 personer har dödats bör ställas i relation till hur många som dödas på en normal basar och i den Egyptiska trafiken varje dag – sannolikt fler.

  Vad gäller islams övertagande av Sverige så är vi vaccinerade med starkast tänkbara motmedel. Tänker förstås på snus, sprit och obegränsad tillgång på pornografi. Ja, enligt min erfarenhet blir muslimerna precis som Svenskar när de börjar snusa, gå på bolaget och porrsurfa – det borde för säkerhets skull ingå som obligatoriskt assimilerande inslag i SFI kurserna.

  • Enligt nyheterna så står både bussar och vanlig biltrafik stilla, det kan alltså rent av vara så att antalet döda i Egypten till och med gått ned något under de pågående kravallerna jämfört med normalt, det vet man ju hur folk uppfödda runt medelhavet kör bil…

   • Ja, de kanske uppnår nollvisionen som kämpat med så länge i den svenska trafiken. Men där har vi alltså svaret på vad som krävs.

 3. Filén har lyckats sammanfoga tankegodset idag och
  jag har snirklar längs samma tankebana och konsekvenserna
  för erövringen av Europa om den muselmanska populasen
  tolkat profetens ord som om lustgårdar vattnade av bäckar
  inte inkluderar de av Tankesmedjan upphöjda åarna Viskan, Nissan.
  Ätran och Lagan?

  ”[Muhammad] Ge dem som tror och lever rättskaffens det glada budskapet att lustgårdar, vattnade av bäckar, väntar dem; var gång de förses med frukt därifrån skall de säga: Detta är vad vi försågs med i forna dagar – de kommer nämligen att få sådant som påminner om det [förgångna]. Och [deras], renade från [all jordisk] orenlighet, och där skall de förbli till evig tid.”

  Har kampen för pitepaltens bevarande varit bortkastad vilket vinterkriget
  i nordafrika signalerar?

  • *Avyttrat efternamnet då en del tror jag är släkt med
   ufomannen Erich von Däniken som använder sig av fritt
   uppfunna påståenden samt gör över- eller underdrifter.
   Jag är motsatsen vilket ni säkert redan noterat.*

   • Tanken har förstås slagit mig, men jag betraktade det som ett finurligt skämt då Arvids resonemang alltid är kristallklara, till skillnad mot Erich von Dänikens som jag läste en gång i min ungdom.

    Men, vad hänsyftar X på? Den muslimske medborgarkämpen Malcom X? Är ni verkligen släkt?

   • Tack ingenjören!

    ”Som det ljusa barnet i familjen kände Malcolm att hans far favoriserade honom, medan det motsatta gällde hans mor[3] Ett av hans smeknamn, ”Red”, kom från den röda tonen i hans hår. Vid födelsen sägs han ha haft ”askblont hår… präglat av kanel” och vid fyra års ålder ”rödaktigt-blont hår”.”

 4. ”Lite debacle” tyckte föreg signatur. Tror nog det är allvarligare än så. Folk ar trötta på div diktaturer i olika skepnader. Några strängre några lite mer toleranta.
  Vad jag allvarligt fruktar att framför allt att bakom det helta står al-Quiada med sina sharialagar och framför allt en ny våg av araber som söker sig till Europa.
  Men den evige skall ha tack för att länder som Italien, Spanien och Grekland ligger melllan oss och dom.
  Hade Svergie med sina sossemoderater fått bestämma hade vi plötsligt haft miljoner ”stackars” flyktingar här med sina krav. Tack och lov är de länderna inte lika naiva som vi !

 5. Vafaen!? Är de inte klara i Egyptien än? För höge farao, den där Mobbarak borde ha hängt från en lyktstolpe redan vid lunchtid i dag! Typisk araber att söla, det enda de är bra på är att dra fötterna efter sig.

  Tänk om det drar ut på tiden så att revolutionens klimax krockar med vuxenfilmen på Kanal Plus i natt? Fatta vilken mardröm för oss (kött)marknadsälskare om de bryter sändningen mitt i en film för att gå över till nyheter!

  Eller ännu värre, tänk om de bryter sändningen mitt under Danmarks final i handbolls-VM i morgon, då kommer jag verkligen att bli övertygad om att det är en muslimsk konspiration, de har jävlats med Danmark ända sedan de där mohammadteckningarna som Jyllandsposten publicerade, självklart måste de förstöra landets stora stund genom att revolutionera sig till demokratis just precis den dagen – Faen trot!

  • Nå, vi kan ju glädja oss åt att oroligheterna inte spritts till turistorterna. Där rapporteras läget vara lugnt. Tack gode Gud.

   FFF

  • Nej nu slår vi igång en DVD-film och skiter i allt trams med muslimer och andra vettvillingar! Så det så!

   Kom igen när ni har något att konkurrera med, meselmanmaffia! Inte är det med Hollywood jallafall.

   Suckers!

   [Snus, sprit och porrsurf ger dig hår på bröstet]
   [hahaha, kul va?]

 6. Enligt bryggar-Åkesson säger Pew research att 82 procent av egyptier är för stening vid äktenskapsbrott, 77 för att hugga handen på tjuven och 84 procent för att döda den som lämnar islam. Bara 6 av 10 för islamister och knappt 3 av 10 för moderate muslimen.

  http://www.gloria-center.org/gloria/2011/01/interview-on-egyptian-revolt

  Det menar Åkesson är orsak till att vår store ledare (Fredrik) samarbetar med […]. Aldrig fel bete sig som Reagan så de inte skaffar atomisk bomb juh!

  • Men egyptierna gör ju inte allt det där, trots att de har alla möjligheter till det.

   Något är väl fel i uppgifterna från det israeliska institut du citerar och den amerikanska think-tank som ligger bakom.

   Och vad skulle du själv vilja göra med våldtäktsmän, pedofiler … muslimska terrorister?

   Och så håller vi inte på med förtal här. Jag fick återigen kapa en bit på grund av rena påhopp.

   BH

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s