Stureplanscentern slår kno(C)k

Centerpartiet gjorde ett dåligt val och dalar nu ner mot riksdagsspärren som ett visset löv. Annie Johansson (C), som lett partiets valanalys, tror att Stureplanscentern är vägen för alla småufos att hitta tillbaka till moderpartiet:

Fler kommuner måste helt enkelt anamma det framgångsrecept som avdelningen Stureplanscentern i Stockholm utvecklat och använt systematiskt …

Stureplanscentern har 54 medlemmar, skriver Annie Johansson. Det är hon och dessa 54 personer som ska diktera politiken i det före detta decentralistiska partiet.

Det är glädjande att Centern nu blir styrt från centern – från Stureplan. Det tror jag alla kan uppskatta. Beslutsprocessen blir så mycket mer streamlinad – från Landsfadern till Stureplanscentern till centersvennebananerna.

Alexandra Gyllenbåge-Kaprifol

15 thoughts on “Stureplanscentern slår kno(C)k

 1. Genial idé!

  Kidnappa parti, ändra så att politiken är motsatsen till allt de har stått för tidigare, samt lägg beslag på den välfyllda partikassan. Partikassan kan användas till lite propaganda, där man beskyller den äldre politiken, till att det gått så dåligt i det sista valet.

  Genialt! Jag lyfter på hatten i beundran!
  Som Robin Hood, fast åt rätt håll!

 2. Det enda sättet för Centern att överleva som parti och inte förfalla till aktiebolag eller tankesmedja är att återvända till sina rötter.

  De måste återvända till platsen där allt började. Till moderskeppets stureplansgrotta där det ångande skötet dväljs. Skötet som lägger små ägg vid besökarens fötter, som gapande av förvåning kväljs, och infekteras.

  Först så kan en nya era inledas, och jorden befolkas av flinka clowner, under ledning av det ångande skötet och de 54 ursprungliga.

 3. Där slår Annie Johansson (C) hammaren på tummen igen, naturligtvis bör även alla de andra Centerdistrikten precis som Stureplancentern endast satsa på höginkomstväljare. Visserligen finns det inte så många höginkomstväljare ute i distrikten, men verkligheten får ju aldrig komma i vägen för ideologin.

 4. Ping: Tillsammans stärker Alliansen borgerlighetens chanser att kunna vinna val | Kent Persson (m) blogg

 5. Det är väl så enkelt, att C underlag mer eller mindre har försvunnit. Yngre personer på landsbygden röstar med SD. De äldre har gått till S eller M. Dra inte ut på plågorna utan lägg ner skiten ! C är redan rökt ! Som KD ! Deras värderingar delas bara av stadsäldsten frk Sofie Liljedotter !

   • Eller att Limbo har kurser
    i lyckosmide för olyckliga
    centerpartister?

    Arvid kan leda avsnittet
    om lustgas och avsnittet
    att bygga ett gengasaggregat
    för att skärpa tankebanorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s