Hitler och klimatalarmisterna

Hitlers hemliga skattkarta har hittats av Andreas Uckert, 51. Skattkartan leder till det legendariska Bärnstensrummet som innehåller guld och diamanter till ett värde av över en miljard kronor.

Det är bara en detalj. Uckert har åkt fast för förfalskning – han målade en (falsk) Mona Lisa. Men nu bedyrar han att skattkartan är verklig.

Det är ungefär som FN:s klimatpanel IPCC som redan åkt fast för förfalskning en gång. Ändå försöker man nu påstå att jorden blir varmare trots att det är den kallaste december110 år. Rejäla snöstormar i USAMoskva drabbades av en isstorm, och det sägs också bero på att det varit ovanligt varmt!

Goddag yxhandle. Man hör ju av ordet (is + storm) att det måste betyda kallt.

Förfalskare försöker vanligtvis tjäna pengar, och det är utan tvekan fallet här också. Med ledning av fallet med skattkartan kan man dra slutsatsen att det rör sig om stora summor. Forskarna vill stå vid köttgrytorna och stoppa fickorna fulla.

Bland annat får meteorologer uppträda oftare i tv, vilket förutom berömmelse innebär ersättning för taxiresor. Måste vara skönt att relaxa i baksätet på en taxi på väg till tv-studion i stället för att sitta hemma och tvingas spela träiga brädspel med ungarna som vi andra! Jo tack!

Sture-Tore Oceankulle
ordförande för Verklighetens folk VF

26 thoughts on “Hitler och klimatalarmisterna

 1. Håller helt med Tore, det behövs genomgående mer grundforskning om forskares beteende.

  Sossarna har försummat beteendeforskningen under alla år och nu ser vi resultatet. Miljöforskare som sitter hemma i stugvärmen och räknar pengar. Tidigare har Jan Björklund uppmärksammat skolforskares galna idéer som går på tvärs med beprövad kunskap och erfarenhet i regeringen.

  Även om Alliansen nu satsar mångdubbelt på beteendeforskning kommer det att ta minst tiotalet år innan skutan kan vändas. Att förändra forskares beteende tar sin tid, evolutionen måste ha sin gång så det är inte gjort i en handvändning.

  • Presis, om vi foschkar om deras beteende kan de inte längre komma undan med att bete sig och presentera fel politiserade foschkningsresultat. Heureka!

 2. Många gånger ska det sägas innan det hörs. Klimat och väder är inte samma sak.

  Säg det högt, tack – Klimat och väder är INTE samma sak.

  2010 var det varmaste året någonsin (*årsmedelvärden* sedan vi börjat mäta)
  http://data.giss.nasa.gov/gistemp/graphs/

  BBC för de som får ont i lilla huvudet av data: http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8400905.stm

  Global uppvärmning ändrar på havstemperaturer och luftströmmar. Det betyder inte Rivieran i Svedala utan att vädret blir kaotiskt och extremt. Det bjuder 2010 om gott om exempel på. Vår nordeuropeiska dundervinter t.ex. Kommer du ihåg sommaren i år? ”Nya temperaturrekord sattes i bl a Lund och Visby där mätningar pågått sedan 1753 respektive 1859” http://www.smhi.se/nyhetsarkiv/sommaren-2010-hett-och-blott-1.12526?search=yes&month=8&year=2010

  Och du som brölar om att statistiken och vetenskapen inte går att lita på, du är inte många hårsmåner bättre än anti-evolutionsgänget. Förkastar du den vetenskapliga metoden? Det är den som möjliggjort samhället vi har idag. Din mobiltelefon, ditt internet, dina alvedon och din bil. ”It works, bitches”

  Alarmister och de asen som tjänar pengar på att sälja missriktade ”lösningar” och föredrag finns, som alltid. Fuck em. Men lyssna mer på de torra och tråkiga akademikerna, de tenderar att ha rätt trots att de är dåliga på att göra säljande formuleringar. Eller fixar du inte meningar som är längre än en löpsedel? Och fråga dig det här: Är det befintliga megaföretag eller torra vetenskapsmän som har de finansiella musklerna idag? Vilken sida av klimatdebatten vinner vilka mest på?

  • Strunt! Det är inget fel på klimatet av det enkla skäl att hur mycket vi människor än vill att saker skall vara raka och enkla, så är klimatet en kaotisk process som vi inte ens läst första stycket på första sidan i läroboken om än.

   Den dag Illuminati har förverkligat sin sjuka dröm om världsregering, och en världbefolkning som man krympt ner till 500 miljoner med metoder som jag rysar när jag tänker på, så kommer plötsligt klimatet och övriga delar av miljön att ”tillfriskna” till följd av NWO’s framgångsrika och rättidga ingripan. Vakna människa medan du fortfarande kan. Klimatförändringen är ingen ringare än Rockefellers idé. Idén kläcktes på 1930 talet då man skulle få folk att tro att oljan snart var slut. Rockefeller fick gehör för ordet ”Fossilt bränsle” – vilket inte bygger på någon relevant vetenskap alls – utan behovet att hålla priset på olja uppe och tjäna stora pengar. Man kan postulera att det sker klimatförändring av den enkla anledning att klimatet är i konstant förändring – och det beror inte på mänskliga aktiviteter, men på det faktum att vi kretsar kring en enorm galax som kallas Vintergatan och utsätts för krafter därifrån som påverkar i princip allt. Ett varv kring Vintergatan = 1 kosmiskt år = 200 000 000 år. Hur mycket och ofta förändras klimatet på ett kosmiskt år? Där har du lite att läsa på.

   • Du glömde G W Bush favoritsekt Skulls and Bones som besätter stora delar av USAs elitposter med hardcore-elit, samt den lite tamare Europeiska Bilderberggruppen där till och med Svenska politiker får delta under ledning av en Svensk elitbankir.

    Dock får man till Bilderberggruppens fördel säga att de är betrodda att nogsamt godkänna nya ”lättare” ledare. Ja, både Clinton och Blair blev ”godkända”, samt förstås Landsfadern och hans hästsvansprydda chefsarkitekt.

    Jag vill nog placera illuminati någonstans mitt emellan dessa på extremskalan.

  • Herr Felix verkar ha glömt bort sin mängdlära från sosseskolan.

   Vi vet att väder påverkar klimat, speciellt då kossor som släpper väder. Därför är väder en delmängd av klimat.

   Det hävdas även att klimat är som väder fast större. Men så finns det ju rymdväder, solvind et.c., som är större än klimat, varför klimat är en delmängd av väder.

   Alltså är väder och klimat identiska [med sin union].

 3. Forskare oroar sig just nu över att det är något fel på solen, vilket sannolikt orsakas av växthuseffektkylan samt klimatpanelens utsläpp av metan och CO2.

  Därför föreslår jag att klimatpanelen som en solidariskt CO2-minskande åtgärd håller andan en timme, så att solen får tid att återhämta sig.

  Ja, förresten, alla som vill kan delta.

  • Hoppsan!

   ”så att forskarna får tid att återhämta sig”

   Ska det förstås vara.

   Ja, det är ju väl känt att man kan bli orolig av kyla, gaser och illaluktande utdunstningar.

 4. Helt fantastiskt det här med växthuseffekten. Alla vet att den blir starkare men ingen jävel vet om det gör det varmare eller kallare.

 5. Som en människa med fötterna på jorden så vet jag att man kan bedöma jordens temperatur genom att titta ut genom fönstret. Jag ser snö, alltså är jorden nedkyld.

 6. Ja, det formligen vimlar av bedragare och förfalskare överallt, troligen även i Tankesmedjans inre. Har Hyenan gjort något s.m.s. sweep på sistone?

  Misstänker att hela klimatpanelen utgörs av bedragare. Noterar att även väderflickorna på tv ser glittrigare ut än vanligt – bedragare?

  Och hur är det med Landsfadern? Tycker han varit lite blek på sistone – bedragare?

  • Det där låter väl konspiratoriskt. Men minnesgoda kommer ihåg debatten om Sven-Otto Littorin som förmodligen ersattes av en dubbelgångare (minns skägget).

   Klaus-Dieter Fliik

  • Nu kan herr sven-o[…] lugna sig, ty Jag råkar veta att fredrik haft lite huvudvärk. Har har haft fått mycket nytt att tänka på. Vänta bara på nästa utspel, det blir vackert.

  • Här slår den unge herr Jonas huvudet på spiket! Kort och koncis skriver han vad vi alla tänker. Självklar är århundradets största bluff redan här idag. De nästkommande nittio åren blir blott en väntan på det nästa stora bluffet.

 7. Tone och Madde höjer temperaturen ett par grader i mitt sovrum. (Det är där jag har TV:n också.) De kunde möjligen vara ett par plagg lättare klädda, för att illustrera – lite mera påtagligt – den globala uppvärmningen.

  Vänta … jag får pilla lite på ”termostaten”, så att vi … så där, ja.

 8. Ni är så söta ni klimatskeptiker! Er förmåga att lyfta blicken och se helheter är helt fantastisk. Kommentarer som ”jamen den sommaren tog snabbt slut” är så underbara att läsa. :)

  Ni är också så söta när ni väljer att tro på vetenskap när det passar er, men när det är något som kanske kräver något av er så väljer ni helt plötsligt att ignorera vetenskapliga fakta. Inte ens forskarna (förutom nån enstaka tomte) som anser att människan inte har del i klimatförändringarna motsäger att en faktisk uppvärmning har skett, det är nämligen vetenskapligt mätbart. Man kan sen dividera om hur mycket, om det är 0,5 eller 0,6 eller vad man nu argumenterar för.

  Men ni kära klimatskeptiker, ni tycks inte ens veta vad ordet global betyder.

  Men tack för alla de roliga argument ni kommer med, att läsa era kommentarer är faktiskt roligare än många komedier på tv. :)

  • Många forskare är faktiskt skeptiska till klimatförändringarna. Men du ignorerar dem, d.v.s. tror på den vetenskap som passar.

   Människan *kan* inte påverka vädret eftersom den koldioxid vi producerar (idc, industrius dioxidum carbonis) inte är samma typ av koldioxid som finns naturligt (ndc, naturalium dioxidum carbonis).

   Läs på och återkom.

   STO

  • Herr Andersson har tydligen, som en svulten gädda sväljer en wobbler, svalt det marknadsfientliga budskapet från kommunistinfiltratörerna i den världsomspännande konspirationen som IPCC driver.

   Vakna upp innan det är för sent! Gör om! Gör rätt!

  • Jag fundera utvandra till Krönland. De är inte met i EU ock ekonomiet kår finfint.
   På sommrarna man kunna ha rolikt met att sätta krokben på forskaret som alltid kåmma ock filma när isarna smälter. Mann säga åt dem komma på vintert stället.
   Men tet ger inga skattefinansierat semestret.

 9. Som någon skrev innan tror jag egentligen att ”global uppvärming” är en något missvisande term. Istället handlar det om extrema skiftningar i klimatet. Alltså, när det är varmt blir det väldigt varmt och när det är kallt blir det väldigt kallt. Det känns något olustigt faktiskt att samtidigt som vi haft den varmaste sommaren i mannaminne så har vi även den kallaste vintern på lika lång tid. Det är än så länge lite tidigt att sätta på sig foliehatten och ropa ”konspiration!” när ingen egentligen kan lägga fram några vettig bevis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s